Историята на Waresbg

Брандът WARES е създаден през 2021 година от Николай и Юлиана.

Зад нашия бранд стоят всеотдайните усилия на малкия ни екип, воден от желанието за въвеждане на екологични алтернативи в ежедневието.

Как се роди идеята за wares.bg?

В днешно време няма човек, който да не използва пластмаса ежедневно, защото тя е лесно достъпна. Всички ние знаем колко много вреди на околната среда в цял свят.

Ако се огледаме навсякъде около нас има пластмаса. Използваме еднократни найлонови торбички, самобръсначки, сламки и всичко, за което се сетите и след това го изхвърляме. Животът на пластмасата завършва в реките и океаните. Проучвания показват, че над 8 милиона тона пластмаса попада във водите ежедневно, след 20-30г. пластмасата ще замести водните обитатели.

Сега вече може би се досещате каква е нашата идея, а именно да подтикнем повече хора да осъзнаят какво причиняваме на света около нас и да променим заедно навиците си.

Как работим за постигането на тази ни цел?

В WARES се ангажираме да променим начина, по който хората мислят и използват ежедневните продукти. От биоразградими кухненски продукти до екологично чисти продукти за лична хигиена, нашите продукти са внимателно подбрани, за да минимизират въздействието върху околната среда, без да правим компромис с качеството. Ние вярваме и искаме и хорада да повярват, че устойчивостта и екологичния начин на живот е нещо нормално, а не изключение.

Как представяме продуктите си на нашите клиенти?

Всичко, което пишем и споделяме в нашият сайт и социалните ни мрежи е реално, като за нас е изключителено важно да доставяме достоверна информация. Щастливи сме, че много от вас споделят идеята ни. Всяка получена от вас и изпратена от нас поръчка е опакована с много старание и любов. Радваме се за обратната връзка, която получаваме след като видите поръчката си и това ни показва , че сме на правилния път и заедно с малки стъпки може да променим нещо голямо касаещо всички нас.

Какво предстои?

Гледайки напред, нашата цел е да разширим обхвата си, да образоваме повече потребители за устойчив начин на живот и да продължим да създаваме иновативни продукти, които подкрепят както хората, така и планетата. За още информация и много вълнуващи, предстоящи неща следете тук и в нашите социални мрежи!
Благодарим за отделеното време!

Свържете се с нас!

Ако имате някакво запитване относно по-голяма поръчка или искате да обзаведете вашият ресторант, кафене, барче с някои от нашите продукти, то тогава се свържете с нас.
Насреща сме за всякакви въпроси, които ви интересуват.
Може също така да ни намерите на телефон: 0882373630

    Свържете се с нас!

    Ако имате някакво запитване относно по-голяма поръчка или искате да обзаведете вашият ресторант, кафене, барче с някои от нашите продукти, то тогава се свържете с нас.
    Насреща сме за всякакви въпроси, които ви интересуват.
    Може също така да ни потърсите на телефон: 0884967155