В наши дни тенденцията „Go Green“ е по-предпочитана от потребителите, които частично изграждат навика да използват бамбукови домакински съдове вместо пластмасови. Освен това той е не само бързорастящо растение, но и издръжлив материал. Бамбукът е абсолютно по-оптимален от другите материали на дървесна основа. Следователно бамбуковите домакински принадлежности, особено чашите за многократна употреба, си струва да станат жизненоважна част от ежедневието.

Следният списък от 5 предимства е направен с цел да ви изненада и убеди да изберете бамбукови продукти за дома.

5 предимства на бамбука

     1.100% Безопастни за потребителите и без вредни Химикали

Продуктите на основата на бамбук са изцяло произведени от естествен бамбук без торове или отровни химикали. По този начин бамбуковите домакински съдове винаги изграждат доверие и увереност в клиентите поради безопасните и хигиенични характеристики. Освен това, без изкуствени миризми, бамбуковите домакински съдове носят на потребителите оригинален аромат и пълнота на вкуса от различни видове храни и напитки. Бамбуковите домакински съдове могат лесно да се почистват и съхраняват, което гарантира санитарното състояние на продуктите след употреба.

     2.Създайте зелено и екологично пространство

За разлика от пластмасовите продукти за еднократна употреба, бамбуковите продукти са както за многократна употреба с дълготрайност, така и с органични природни продукти с бързо разграждане. Резултатът е безопасен и приятелски продукт настроен към околната среда и здравето на общността. По-конкретно, индустрията за храни и напитки наскоро избра бамбукови чаши, за да сведе до минимум отрицателното въздействие на пластмасовите отпадъци върху околната среда и да предостави на клиентите лесна и удобни консумация. Всъщност бамбуковите прибори са допринесли частично за създаването на по-зелена и по-чиста среда.

Бамбукови продукти за дома

     3.Голяма гама от продукти

В допълнение към обслужването на ежедневните нужди, бамбуковите домакински съдове също са прекрасни интериорни декорации за хола, кухнята, спалнята и т.н. В наши дни много производители предоставят услуги за гравиране на имена върху бамбукови чаши, за да подобрят естетиката на продуктите и да създадат изключително значими и изискани подаръци. *Към която категория съвпадаме и ние, защото искаме хората да държат в своите ръце освен екологичен продукт, но и нещо, което е уникално и направено специално за тях.

Всички наши бамбукови продукти могат да бъдат гравирани, като започнем от бамбуковата чаша, четките за зъби от бамбук и стигнем до нашите 100% бамбукови четки за коси.

Разгледайте всички наши бамбукови продукти тук.

     4. Невероятно здрави и издръжливи

За да отговорят на нарастващото търсене от страна на потребителите, бамбуковите домакински съдове са предназначени не само да запазят присъщата рустикална природа, но и да излъчват модерна красота. Поради тази причина някои типични продукти като чаши, самобръсначки и клечки за уши се произвеждат от много производители с новост както във форми, така и в цветове. Домакинските изделия от бамбук се произвеждат внимателно от етапа на избор на суровина, така че да могат да бъдат издръжливи. Освен това способността да издържат на големи натоварвания прави продуктите по-издръжливи на счупване и надраскване и запазва оригиналния цвят и яркост в продължение на много години.

     5.Как се обработва бамбукът?

Има два начина, по които бамбукът се използва за създаване на продукти, които са бамбукови влакна и бамбуков съдове.

Бамбукови влакна: Бамбуковите влакна се използват за направата на бамбукови текстилни изделия, включително спално бельо, кърпи и дрехи. За да се направи бамбуково влакно, твърдите парчета, които се изрязват от бамбукови пръчки, се обработват със сода каустик.

Бамбуков съдове: Бамбуковите стъбла се нарязват на необходимата дължина за самият продукт, примерно от 7-8см за да може да се създадат нашите бамбукови чаши. След което се полират на ръка, като единствено се използва само вода и не се използват никакви химикали, защото Бамбукът е много податлив на естествена обработка. След което се оставя в суха стая за да може да изсъхне, след което отново се полира за да добие завършен вид и да бъде готова за употреба.

Ако искате да намалите въглеродния отпечатък на вашето семейство или да използвате по-щадящи околната среда продукти, бамбуковите продукти са най-добрият избор за вас. Той е естествен, биоразградим, устойчив, зелен и много гъвкав. Те също така са с високо качество и издръжливост. Ако искате да научите и други интересни факти за бамбукът, винаги може да ни пишете и ние с най-голямо удоволствие ще ви обясним всичко. Защото вече живеем във времена, в които е необходимо да бъдем наясно и да взимаме правилните решения при всяка наша покупка.

Вашият коментар